Χαρακτηριστικά

Ψηφιακό άλμπουμ γάμου

Σύγχρονη τεχνολογία που "παίζει" παντού!

Για να εμφανιστεί και να λειτουργήσει αυτή η web εφαρμογή σε υπολογιστή απαιτείται η χρήση ενός browser με υποστήριξη της τεχνολογίας flash. Ειδικά όμως για τις κινητές συσκευές που δεν υποστηρίζουν flash (όπως για παράδειγμα iPhone, iPad κλπ), το σύστημα τις αναγνωρίζει αυτόματα και φορτώνει μια HTML εκδοχή του άλμπουμ, πάντα με τη δυνατότητα του ρεαλιστικού ξεφυλλίσματος.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων και η προστασία τόσο των πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και των προσωπικών δεδομένων είναι μέρος της φιλοσοφίας μας. Για αυτό το λόγο κάθε direct URL που σας δίνουμε για τα άλμπουμ κλειδώνεται με username και password, σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Χωρίς αυτά τα στοιχεία (στοιχεία σύνδεσης "username" & "password") είναι αδύνατο να προσπελαστούν τα δεδομένα που βρίσκονται σε αυτή τη διεύθυνση. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια και προστασία για τα προσωπικά σας δεδομένα και το άλμπουμ.

Η εταιρία

Το "my Wedding Album" είναι ένα project της Planet Technologies και μια ιδέα του ιδρυτή της εταιρίας, Άγγελου Πίτσου. Η Planet Technologies δραστηριοποιείται στο χώρο του web και του IT, προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να μάθετε από το website μας, στη διεύθυνση https://planettechnologies.eu.

Η υποδομή

Η Planet Technologies υποστηρίζει ενεργά το project αυτό και διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την υποστήριξη και τη λειτουργία του. Ο server που εξυπηρετεί αυτή την υπηρεσία βρίσκεται στην Ελλάδα, σε ένα από τα μεγαλύτερα datacenter των Βαλκανίων. Η σύνδεση του server είναι απευθείας με το GR-IX, προσφέροντας σας εξαιρετικές ταχύτητες και επιδόσεις.